Tall Girls & Skirts - Be-Glam Belgium

Tall Girls & Skirts

September 01, 2015


Jurkjes en lange benen

Alle lange deernes zullen zichzelf hierin herkennen. Kom je in een klerenwinkel, zie je allemaal leuke jurkjes met toffe prints en fijn gesneden modellen. Met je armen vol de paskamers in. Vol verwachting en hoop op een schitterend spiegelbeeld doe je het gordijn open… Zit die taille lijn net onder je borsten en komt het jurkje net tot onder je bips. Helaas pindakaas.

Zelf ben ik 1,77m en heb dit verhaal al vaak meegemaakt, meestal doe ik al geen moeite meer om te passen. Hele mooie kleedjes, maar voor kleine meisjes.

Onlangs had ik een leuke outfit nodig voor een feest en kwam ik bij Be-glam terecht. Zoveel originele kleding, ik kon de verleiding om te passen niet weerstaan. Met men armen vol het pashok in en… ik vond meerdere outfits met een gepaste lengte. De verkoopster wist ook heel goed welke rokken en kleedjes voor mij wel lang genoeg gingen zijn. Hoera, de schattige look is dus ook voor mij!

Bedankt Be-glam, nu heb ik ook een vrolijke outfit!     

Dora