Wij zijn verhuisd! Nieuw adres: veldonkstraat 38, tremelo

Pre-Loved Trouwjurken

Een tweede leven voor jouw trouwjurk!

 

Ben je in het bezit van een trouwjurk in uitmuntende staat en wil je deze graag verkopen? Wij kunnen je hier misschien bij helpen! Hieronder een beschrijving van hoe het proces in zijn werk gaat. 

  • je stuurt ons via glamwebshop@gmail.com enkele foto's van de jurk en verdere informatie zoals de maat, de originele aankoopprijs, gewenste verkoopprijs (waarvan jij 40% ontvangt na verkoop) en het aankoopjaar, wij nemen dan zsm contact op
  • Tip ivm de prijsbepaling: tijdloze en/of recente designer tweedehandskledij in uitmuntende staat wordt doorgaans verkocht aan 40 tot 60% van de aankoopprijs. Voor jurken die meer dan 5 jaar oud en trendgevoelig zijn ligt dit lager. Niet gedragen jurken kunnen aan 60 - 80% van de aankoopprijs verkocht worden. 
  • na bevestiging kan je de jurk gereinigd aan ons bezorgen via de post of in onze winkel tijdens de openingsuren
  • wij bieden de jurk tot 6 maanden aan in onze winkel en zorgen voor productfoto's en online promotie
  • als de jurk verkocht is ontvang je 40% van het verkoopbedrag 
  • is de jurk niet verkocht binnen de 6 maanden kan je hem ophalen of we schenken hem aan een goed doel
We kunnen momenteel alleen jurken aanvaarden uit het hogere prijssegment (originele aankoopprijs vanaf 500 euro). Van welk merk de jurk is of waar hij is aangekocht maakt niet uit. Wij adviseren
Ons team is volop aan het brainstormen over hoe we ook de gekleurde galajurken een tweede kans kunnen geven. Dit avontuur wordt dus hopelijk nog vervolgd! 

Fun fact: Be-Glam is 16 jaar geleden opgericht vanuit een grote passie voor vintage. Onze collecties zijn daarom vaak tijdloos en vintage-geïnspireerd en wie de winkel ooit heeft bezocht zal de invloeden waarschijnlijk ook opgemerkt hebben in het interieur. Nu we verhuisd zijn is er eindelijk ruimte om bovenop onze bestaande collecties ook vintage jurken een plek te geven.