Praktisch - Be-Glam Belgium

Praktisch

LEVERING WEBSHOP

De leveringstermijn voor beschikbare artikelen bedraagt 2 tot 7 werkdagen (vanaf ontvangst van uw bestelling). Alle bestelde artikelen zullen geleverd worden zolang de voorraad strekt. Uw pakje wordt per post verzonden. Uw vaste deelname in de kosten bedraagt € 5,- dit bedrag wordt bij uw bestelling bijgeteld.

KOOP ZONDER RISICO

Be-Glam verbindt zich tot kwaliteit met een absolute garantie: u beschikt over 14 dagen om een artikel dat u niet bevalt terug te sturen. U kunt het artikel terugsturen voor omruiling of voor terugbetaling. Stuur het desbetreffende artikel terug in zijn originele verpakking met het label nog bevestigd, samen met al uw instructies. Items kunnen niet geruild worden in onze winkels.
Zend alles gefrankeerd naar:
Be-Glam
T. De Beckerstraat 19
3200 Aarschot
Uiteraard betalen wij uw verzendingskosten terug voor elke terugzending te wijten aan een door ons begane vergissing, en dit op basis van het geldende posttarief.
Door de koper gedragen of beschadigde artikelen zullen niet worden terugbetaald.

OMRUILING GOEDEREN WINKEL

Omruiling van aangekochte goederen is mogelijk binnen de 14 dagen, bij afgifte van het kassaticket. De goederen dienen ongebruikt en onbeschadigd te zijn, met het label nog bevestigd.

U hebt 14 dagen de tijd om een productiefout aan te tonen met geldig aankoopbewijs, wij zullen dan overgaan tot herstelling of vervanging van het item. Indien de beschadiging voortkomt uit onvoorzichtigheid, het item verkeerd is gewassen, of de kleding te klein is aangekocht komen wij niet tussen voor het herstellen van naden en dergelijke. Kleding waarop pareltjes of andere applicaties zijn bevestigd worden niet terug genomen indien deze zijn los gekomen. Gelieve hiermee extra voorzichtig te zijn. Wij kunnen u de gegevens geven van onze retoucheuse indien er zich een probleem zou voordoen.

Zonder kassaticket worden er geen omruilingen of herstellingen gedaan.

BESCHIKBAARHEID VAN DE ARTIKELEN

Indien een artikel niet voorradig is in een bepaalde maat en/of kleur mag u hiernaar steeds informeren door een mailtje naar beglam.aarschot@gmail.com te sturen. Wij doen er alles aan om u verder te helpen.