Wij zijn verhuisd! Nieuw adres: veldonkstraat 38, tremelo


Tijdens de afgelopen 15 jaar hebben we geluisterd naar jullie feedback. Het nieuwe pand is daarom voorzien van parking, extra paskamers, airco en natuurlijk ook meer ruimte om rustig te shoppen.
Wie Be-Glam al langer kent, begrijpt dat het een must was om opnieuw een plek te vinden met een ziel en we zijn ontzettend blij dat dat gelukt is.
Fun Fact: de handelsruimte is gebouwd rond een oude hoeve, binnen kan je de originele gevel nog zien. De grootschalige renovatie heeft 3 jaar in beslag genomen en we hebben bijna alles zelf gedaan.
Ben je onder de indruk van het resultaat en wil je de maker en mede-bestuurder van Be-Glam beter leren kennen? Neem dan een kijkje op zijn website https://klus-ter.be. 🛠️


Al die pracht en praal willen we graag met jullie delen, daarom kunnen de winkel en fotostudio afgehuurd worden buiten de openingsuren.
Een Ladies Night (of Afternoon), een fotoshoot of een workshop … Voor al deze events kan je bij ons terecht. Meer informatie kan je hier vinden. Heb je een idee maar staat de optie er niet tussen? Geef ons dan gerust een seintje!We hope to see you soon!